Skip to main content

2015 WISHLIST!!!

Assalamualaikum & hello there!!

lagi sebulan je nak masuk tahun baru 2015
i am sure 2015 gonna be an awesome yet fulfilling year for me, InsyaALLAH!

first thing first, I am going to be back in office soon..tak zabarrrr (ok zabar = sabar , adik2 jangan tiru, rosak BM nanti).

so, rasa nya bila dah ada kerja, adalah income...macam2 plan nak buat, yelah, almost 2 years tak kerja

apa2 pun syukur Ya ALLAH, Ya Rahman, Ya Rahim..dengan kasih sayangNya, impian nak masuk kerja balik after baby umar 6 bulan, tercapai..syukur sangat..dan yang bestnya, Allah bagi kerja masa umar dah nak masuk 9 bulan! Ya Allah, hebatnya aturan Allah..sebab 9 bulan maknanya umar dah strong dah, Alhamdulillah..sedangkan apply kerja start dari dia 6 bulan, tapi baru ni ada rezeki, so Allah nak i tunggu dulu , jaga umar dulu betul2 bagi dia strong then masuk kerja balik..THANK YOU ALLAH S.W.T , I LOVE YOU MY LORD :) <3

btw, dah ada wishlist untuk 2015, ni among the wishlists , ada lagi wishlist lain actually hehehe..

tadaaaa....

nak pergi umrah for the second time, oh i miss Mekah Al Mukaramah & Madinah Al Munawwarah so much, hanya Allah je yang tahu, best sangat...

nak pergi London because I always love London City..there's so much thing to love about London


apa2 pun , yang penting work hard baru boleh capai my wishes dalam my wishlist for year 2015 . InsyaALLAH :) <3




                                                              BRING IT ON, BABEH!!!


ok, setakat sini sahaja, sehingga bertemu kembali!


Love,
rka
putrajaya




Comments

Popular posts from this blog

Thanks Pinterest for this!

i love you sayang

im not the one who will post romantic words or expressions about my feelings towards my spouse in social media..im not that type..because no.1, im a shy person..no.2, i think its not good to express your feelings in social media,no one cares to read or cares to know actually...no.3, i dont want people to vomit when they read my post hahhahaa

so,now im in my blog, my own blog..i believe i dont have any followers who care or fancy about my post..so, i want to write here, my expression towards the love of my life..

he is my sweetheart..
my soulmate made in heaven..
my super best friend forever..
my teacher..
my no.1 fan..
my great supporter..
my superb husband..


he is s.zaqwanariff/zack/jack/comot coklat..
i used to call him comot coklat & mickey mouse long time ago and its funny when i knew that there were some people got jealous due to that cute name calling hehe..

to me, he is sooo perfect, he is rich, rich with smiles, rich with great attitude, rich with generosity, rich with bea…

Hyperemesis Gravidarum ......(3rd degree of morning sickness T_T )

Little did i know that I would experience severe morning sickness( ms) during my pregnancy.

Ya Allah, sangatlah menderita, merana tetapi sebenarnya itu adalah ujian dari Allah SWT untuk wanita mengandung supaya menguatkan lagi keimanan kita. Besides, kesakitan itu adalah kafarah dosa so kena sabar banyak2.

Alhamdulillah, sampai 4,5 bulan je ms yang teruk ni and masa 5 bulan pun dah tak sekritikal masa mula2 pregnant.

I was diagnosed for hypremesis gravidarum.. Apa tu? Ok, check this out.

"Hyperemesis gravidarum (HG) is a complication of pregnancy characterized by intractable nausea, vomiting, and dehydration and is estimated to affect 0.5–2.0% of pregnant women.Malnutrition and other serious complications, such as fluid or electrolyte imbalances, may result.
Hyperemesis is considered a rare complication of pregnancy, but because nausea and vomiting during pregnancy exist on a spectrum, it is often difficult to distinguish this condition from the more common form of nausea and vo…