Skip to main content

Dilemma..

Seriously , now aku dalam dilemma

dilemma sebagai seorang ibu, seorang isteri

hari-hari balik kerja, badan rasa letih gila, gila punya letih

sebelum masuk kerja dulu bercita-cita nak buat yang terbaik

nak masak hari-hari bila sampai rumah, nak buat kerja rumah

nak layan anak dengan terbaik

tapi.......................................

sekarang ni, aku tak berapa minat dengan job function aku, seriously...

bukannya saja-saja memilih kerja tapi tak minat, tak kena dengan jiwa

patut ke stay lagi?? tapi nanti risau lagi lama stay, lagi rugi masa, aku bukan muda lagi

mungkin sebab tak minat tu, tenaga di tempat kerja terbazir macam tu je

tak productive, maybe..

so jadi sayur bila tiba kat rumah

seriously, sekarang aku rasa menyamssssssss sangat!

*menyams = menyampah

save me please!!!!!!

i need a real job!!!!!!!!!!

feel like tearing my master cert!!!!

ok bye!


- rimau betina in da house-

Comments

Popular posts from this blog

Thanks Pinterest for this!

i love you sayang

im not the one who will post romantic words or expressions about my feelings towards my spouse in social media..im not that type..because no.1, im a shy person..no.2, i think its not good to express your feelings in social media,no one cares to read or cares to know actually...no.3, i dont want people to vomit when they read my post hahhahaa

so,now im in my blog, my own blog..i believe i dont have any followers who care or fancy about my post..so, i want to write here, my expression towards the love of my life..

he is my sweetheart..
my soulmate made in heaven..
my super best friend forever..
my teacher..
my no.1 fan..
my great supporter..
my superb husband..


he is s.zaqwanariff/zack/jack/comot coklat..
i used to call him comot coklat & mickey mouse long time ago and its funny when i knew that there were some people got jealous due to that cute name calling hehe..

to me, he is sooo perfect, he is rich, rich with smiles, rich with great attitude, rich with generosity, rich with bea…

Hyperemesis Gravidarum ......(3rd degree of morning sickness T_T )

Little did i know that I would experience severe morning sickness( ms) during my pregnancy.

Ya Allah, sangatlah menderita, merana tetapi sebenarnya itu adalah ujian dari Allah SWT untuk wanita mengandung supaya menguatkan lagi keimanan kita. Besides, kesakitan itu adalah kafarah dosa so kena sabar banyak2.

Alhamdulillah, sampai 4,5 bulan je ms yang teruk ni and masa 5 bulan pun dah tak sekritikal masa mula2 pregnant.

I was diagnosed for hypremesis gravidarum.. Apa tu? Ok, check this out.

"Hyperemesis gravidarum (HG) is a complication of pregnancy characterized by intractable nausea, vomiting, and dehydration and is estimated to affect 0.5–2.0% of pregnant women.Malnutrition and other serious complications, such as fluid or electrolyte imbalances, may result.
Hyperemesis is considered a rare complication of pregnancy, but because nausea and vomiting during pregnancy exist on a spectrum, it is often difficult to distinguish this condition from the more common form of nausea and vo…